Aktüatör

AUMA CDT Yazılımı için yeni tasarım

Yayın Tarihi:

on

AUMA, devreye alma ve arıza tespit aracının (CDT) tamamen yeniden tasarlanmış yeni bir sürümünü piyasaya sürdü. Yeni AUMA CDT 2020 sürümü, bir Windows dizüstü bilgisayar kullanarak AUMA aktüatörlerinin hızlı ve kolay kurulumuna, devreye alınmasına ve arıza tespitine kolaylıkla olanak sağlamaktadır.

Modern kullanıcı arayüzü ve kapsamlı işlevleri sayesinde, AUMA CDT devreye alma, bakım ve sorun giderme sırasında zaman ve maliyetten tasarruf etmeye yardımcı olur. Başlangıçta AUMA’nın kendi servis uzmanları için tasarlanmış olan yüksek performanslı yazılım aracı artık işlevlerinin çoğunu kayıtlı kullanıcılara sunmaktadır. Bu işlevler arasında, açma-kapama torklarının ve son konumların ayarlanması, aktüatör parametrelerinin değiştirilmesi ve uzaktan bluetooth bağlantısı ile aktüatör kontrolünü içermektedir. Yeni sürüm ayrıca, kullanıcıların servis talepleri oluşturmasına ve ayrıntılı analiz için aktüatör verileriyle anlık görüntü dosyalarını AUMA Cloud’a yüklemesine olanak tanımaktadır.

Ayrıca kontrol sistemi entegrasyonu içerisinde Profibus ve Modbus gibi master fonksiyonları da mevcuttur. Güçlü bir proses veri monitörü ile I/O arayüz simülatörü gibi kapsamlı teşhis fonksiyonları servis ve teşhis sürelerini oldukça kısaltmaktadır.

Yeni sürüm CDT, aktüatöre Bluetooth bağlantısı için tamamen optimize edilmiş bir iletişim protokolünden yararlanarak, önemli ölçüde daha hızlı veri aktarımı sağlamaktadır. Yeni bir merkezi AUMA kullanıcı yönetimi sistemi, yetkisiz erişime karşı korumayı geliştirmektedir.

AUMA CDT, AC 01.2 aktüatör kontrollerine sahip SA ve SQ serilerinin yanı sıra SGx ve SVx aktüatör serisi aktüatörleri de desteklemektedir. Ayrıca yeni PROFOX serisi aktüatörlerde bağlantı ve kontrol seçeneklerini de içermektedir. AUMA CDT yazılımının yeniden tasarımı, kullanıcılara AUMA aktüatörlerini çalıştırmak için mümkün olan en iyi destek araçlarını sağlama konusundaki sürekli taahhüdünü bir kez daha desteklemektedir. Akıllı telefonlar ve tabletler için AUMA Assistant Uygulamasının yeni bir sürümü de mevcuttur. Sürüm 4.0 hızlı Bluetooth iletişimi sağlamakta ve AUMA PROFOX aktüatörlerini desteklemektedir..

AUMA CDT, Yazılım indirme sayfasından ücretsiz olarak edinilebilmektedir. AUMA Assistant Uygulaması ise Google Play’de ve Apple App Store’da ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

Trendler

Exit mobile version