Pompalar

Atlas Copco Vakum portföyünü genişletiyor

Yayın Tarihi:

on

Atlas Copco birçok farklı pazarda ve vakum uygulamasında müşterilerin özel vakum ihtiyaçlarını karşılayacak yeni vakum ürünlerini pazara sundu.

 

Atlas Copco yeni iki kademeli, yağ enjekteli, paletli vakum pompası çeşitlerinin yanı sıra pistonlu & sıvı halkalı vakum pompaları ve booster çeşitlerinin de tanıtımını yaptı. Bu yeni ürünler ile havacılık, otomotiv, ısıtma-soğutma, cam, şişeleme, konserve ve ahşap doğrama gibi birbirinden çok farklı endüstrilerin yanı sıra madencilik, çimento, kâğıt, rafineri ve gıda endüstrilerine hizmet verilecek.

 

Vakum endüstrisinde geleceğe dönük büyük bir adımı temsil eden yenilikçi, akıllı vakum pompası GHS VSD+ 2015’in başlarında pazara sunulacak.

Atlas Copco Kompresör Tekniği Endüstriyel Hava Bölüm Müdürü Ayhan Akova; “1990’ların ikinci yarısında VSD (değişken devirli) teknolojisi ile kompresörlerimizle enerji tasarrufu sağladık. Şimdi aynı teknolojiyi vakum çözümlerimizde kullanarak sektördeki öncülüğümüzü devam ettiriyor ve vakum pazarının dinamiklerini kökten değiştiriyoruz. Enerji tasarrufu sağlayan vakum çözümlerimiz ve geniş ürün gamımızla sektörün ihtiyacını karşılayacağımıza inanıyorum” dedi.

GHS VSD+  serisi, Atlas Copco’nun VSD’li (Değişken Devirli), yüksek verimliliğe sahip, akıllı, yeni vakum pompalarından oluşuyor. Atlas Copco kompresörlerinin herkesçe bilinen tak & çalıştır tasarım ilkesine dayanarak üretilen vakum pompaları, vakum mühendisleri tarafından en yüksek performansı göstermek üzere tasarlanmış.

GHS VSD+ serisi aşağıdaki özellikleri ile ön plana çıkıyor:

         %50’ye varan enerji tasarrufu sağlıyor.
Son teknoloji, VSD ve yenilikçi motor tasarımı bir araya gelerek yaşam döngüsü maliyetini önemli ölçüde azaltıyor.
Yağlı ve kuru vakum pompalarına göre daha yüksek performans gösteriyor.
Sessiz çalışır. Ses seviyesi diğer teknolojilerin yaklaşık yarısı kadardır.
Yüksek verimlilik sayesinde sürdürülebilir verimlilik sağlar. ISO 50001/14001  kapsamında enerji yönetimi ve çevresel  gerekliliklerini yerine getirir.

          Bütün basınç aralıklarında yüksek yağ tutma özelliği ile çevreye saygılıdır.

 

 

Atlas Copco GHS VSD+ serisinin yanı sıra, iki kademeli yağlı GVD 0.7-28 serisi, iki kademeli, yağlı, paletli GVD 40-275 serisi, basit döner lob ilkesine göre tasarlanan ZRS 250-4200 serisi Booster’lar ve pistonlu GLS 250-500 serisi vakumları pazara sunarak sektörün tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Atlas Copco 

Trendler

Exit mobile version