Pompalar

Atık Suların Transferinde Sorunsuz Çözüm : “ENDURO Dalgıç Pompa”

Yayın Tarihi:

on

Enerji verimliliği sağlayan, çevreci ve inovatif “su teknolojileri” ile Türkiye pompa sektörünün öncü markası olan Mas Daf, ENDURO serisi Dalgıç Pompalarıyla da atık suların transferinde sorunsuz çözümler sunuyor.

ENDURO Dalgıç Pompa, atık suların taşınması sırasında oluşan koku ve tıkanma sorununu önlüyor

Pompa sektörünün öncü markası Mas Daf, enerji tüketimini azaltan, uzun ömürlü ve yenilikçi “Dalgıç Pompaları” ile kirli ve atık suların transferinde etkili çözümler sunuyor. Evsel ve endüstriyel ham kanalizasyon atıklarının taşınmasında, kanalizasyon arıtma tesislerinde, çamurlu ve katı parça içeren sıvıların taşınmasında, fabrika atık sıvılarının naklinde, lifli parçacık içeren sıvılar ve diğer uygulamalarda atık suyu, ızgara kullanmaya ihtiyaç duymadan doğrudan deşarj hattına gönderen Mas Daf’ın ENDURO serisi dalgıç pompaları, atık suların taşınması işlemi sırasında oluşabilecek koku ve tıkanma sorununu da önlüyor.

Mas Daf Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen yenilikçi ENDURO Dalgıç Pompalar, TS 12599 standardına uygun olarak tasarlanmıştır. Elektrik motor sargılarında da TS 60085:2011’e uygun, F yalıtım sınıfında kablo kullanılmaktadır. TS 3033 EN 60529’a uygun IP 68 koruma sınıfına sahip 2 veya 4 kutuplu bir asenkron motor kullanılarak kullanıcı ve motor güvenliği ön planda tutulmuştur. ENDURO Dalgıç Pompalar, H izolasyon sınıfında da üretilebiliyor.

Enduro Dalgıç Pompanın dizaynı; “sıvı sızdırma” problemini de ortadan kaldırıyor.

Enduro Dalgıç Pompanın dizaynı; pompa, motor gövde bileşenlerinde ve motor besleme kablosunun gövdeye girdiği yerde, yaşanan “sıvı sızdırma” problemini de ortadan kaldırıyor. Yaratıcı bir tasarıma sahip olan, helisel yapıdaki salmastra kutusu ise pis su içerisinde bulunan katı parçacıkları, mekanik salmastradan uzak tutarak, mekanik salmastrayı koruyor ve uzun bir çalışma ömrü sunuyor. Pompa içerisinde ise mekanik salmastradan veya herhangi bir sebepten dolayı oluşabilecek kaçakları erken şekilde uyaran “su kaçağı elektrodu” kullanılıyor. Termistör kullanımıyla da motorun aşırı ısınmasına karşı koruma sağlanıyor. Enduro Dalgıç Pompada, TS EN 50525-2-21 standardına uygun özel H07RN-F tipi kablolar kullanılıyor. Bu kabloların damar renkleri, HD 308’e göre seçilmiştir ve izole malzemesi olarak pis suyun korozif özelliğine karşı dayanıklı EI4 Tipi (EPR) kauçuk kullanılmıştır.

ENDURO dalgıç pompalar, modern döküm ve imalat teknolojisi ile üretilmektedir.  Ayrıca uygulama alanlarına göre ve müşteri taleplerine göre paslanmaz, bronz döküm malzemeden de imal edilebiliyor.

ENDURO Dalgıç Pompalar, tasarım özellikleri sayesinde farklı alanlarda ve uygulamalarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Özellikle çark yapıları sayesinde farklı atık suları kolaylıkla basınçlandırabiliyor.

Trendler

Exit mobile version