Ölçüm Cihazları ve Göstergeler

Askeri sınıf basınç ölçerler

Yayın Tarihi:

on

PAKKENS, yeni nesil askeri sınıf basınç ölçerlerini duyurdu. Zırhlı araçların yangın söndürme sistemleri için özel olarak tasarlanan 40 mm çaplı basınç ölçer, Vib-Lock mekanizmaya sahip olup, özel metal gövdesiyle zor şartlarda kusursuz ölçüm yapabiliyor. 

PAKKENS, Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki tam entegre 2 üretim tesisinde toplam 400’ün üzerinde yetkin personeli ile petro-kimya, kimya, gaz dağıtımı, ilaç, biyoteknoloji, gıda işleme, HVAC, makine imalatı, hidrolik, tarım, inşaat, otomotiv, havacılık vb. sektörlerdeki ana sanayi firmaları ve son kullanıcılara hizmet veriyor. 

40 yılı aşkın bir süredir her türlü basınç ve sıcaklık ölçüm cihazlarının, hidrolik grupların, HVAC ve tesisat ürünleri ile müşteriye özel hassas talaşlı imalat parçalarının tasarım ve üretimini gerçekleştiren firma, basınç ölçüm cihazları ürün portföyüne savunma sanayiinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış ürünlerini de eklemiştir. 

Zırhlı taşıyıcı araçların yangın söndürme ekipmanlarında kullanılması amaçlanan yeni nesil askeri sınıf basınç ölçerler, kullanım yeri dolayısıyla 40 mm çap ölçüsüne sahip. -1 bar ile 400 bar arasında kararlı basınç ölçümleri elde etmek için üretilen, -40°C ile 70°C arasında istikrarlı olarak çalışan basınç ölçerler, titreşimli ortamlarda da verimli ölçümler alınması amacıyla Vib-Lock mekanizma ile donatılmış. Her türlü aşındırıcı ortamda güvenle kullanılabilmesi amacıyla ürünler (AISI 316L) paslanmaz çelik kullanılarak imal edilen basınç ölçer, bu özelliklerinin dışında, EN-837-1 Basınç Ölçer Standardı ile MILSTD-810G/514.7C-4 prosedürünün bütün gereksinimlerini karşılıyor.

Sektörün öncü firması PAKKENS, tecrübeli tasarım ve AR-GE ekibi ile savunma sanayi dışında, diğer endüstriyel alanlardaki müşterilerinin istekleri doğrultusunda da hassas, güvenilir, emniyetli ve dayanıklı ürünler tasarlayıp üretiyor.

Trendler

Exit mobile version