Pompalar

Ares Vakum’dan vakum sistem ihtiyaçları için komple çözümler

Yayın Tarihi:

on

Edwards Vacuum’un Türkiye distribütörü Ares Vakum Sistemleri’nin ürün grubunda vakum pompaları, vakum ölçüm ve kontrol ekipmanları, valfler, bağlantı parçaları ve vakum pompası yağları yer almakta, bunun yanı sıra vakum pompaları ve diğer ekipmanlar için servis ve bakım hizmeti sunulmaktadır.

100 yıldan uzun bir maziye sahip olan İngiltere merkezli vakum mühendisliği şirketi Edwards Vacuum’un Türkiye’deki yetkili partneri olan Ares Vakum Sistemleri, sektördeki tecrübesiyle iş ortaklarının daima yanında yer alıyor. Edwards, özel ihtiyaçlar için imal edilmiş yenilikçi ve dayanıklı vakum pompalarıyla global çapta bir markadır.

Ares Vakum Sistemleri tarafından sunulan geniş ürün grubu içerisinde laboratuvar tipi kuru vakum pompaları, endüstriyel kuru vakum pompaları, kimyasal kuru vakum pompaları, yarıiletken kuru vakum pompaları, turbomoleküler pompalar, ultra high vakum pompaları, difüzyon pompaları, yağlı vakum pompaları, ölçüm ve kontrol ekipmanları, mekanik booster vakum pompaları, vakum komponentleri, sıvı halkalı vakum pompaları,
çevresel çözümler, turbomoleküler pompa istasyonları, cryo vakum pompaları ve cryo pompa soğutucuları yer almaktadır.

Ares’in çözüm sunduğu başlıca sektörler şunlar:

  • Endüstriyel çözümler (kaplama, kurutma, metalurji, ısı transferi, ısıl işlem, plastik işleme, geri dönüşüm vb.)
  • Kimyasal ve besin üretim prosesleri
  • Araştırma ve geliştirme
  • Analitik cihazlar
  • Ekran üretimi
  • Yenilenebilir enerji
  • Enerji ve güç
  • Yarıiletkenler

İstanbul ve Ankara merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Ares Vakum ayrıca vakum pompaları ve ekipmanları için bakım-onarım ve saha servisi hizmeti de sunmaktadır. Stoklu yedek parça hizmeti de sunan Ares Vakum Teknolojileri, tüm pompaların bakım veya servisinde orijinal bakım kitleri kullanmaktadır. Bunun ile birlikte sisteminizde oluşabilecek kaçakların tespiti için helyum kaçak testi hizmeti vermektedir.

Trendler

Exit mobile version