Pompalar

Ankara’nın en yüksek binasında Mas Grup imzası

Yayın Tarihi:

on

177 metre ile Ankara’nın en yüksek binası olan Elmar Towers’da, Mas Grup’un yüksek verimli ürünleri tercih edildi.

Elmar Yapı AŞ tarafından inşaatı tamamlanmak üzere olan Elmar Towers, 50 katlı uzun kulesi, 136.000 m2 inşaat alanı ve 803 adet daire sayısı ile Ankara’nın en göz kamaştırıcı projelerinden bir tanesi oldu. Yatırım bütçesi yaklaşık 650 milyon TL olan projede konutların yanında AVM ve sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Mas Grup İç Anadolu Bölge Satış Yöneticisi Fırat Küreş, “Pompa firmaları için yüksek binalar hem zor hem de prestijli projelerdir. Bu tip binaların yapısı nedeniyle, kullanılan pompa sistemlerinin, binanın en alt katından en üst katına kadar suyu aynı konforda kullanıcılara sunması, yüksek basınç değerlerine dayanıklı olması ve işletme maliyetlerinin de düşük olması gereklidir. Şirketimizin ürünleri ülkemiz ve dünyanın değişik ülkelerindeki yüksek katlı projelerde zaten kullanılıyor. Her projenin zorlukları ile başa çıkmak önemli ancak Elmar Towers gibi iddialı bir projede ürünlerimizin kullanılıyor olması bize ayrı bir gurur verdi. Projenin çözüm ortağı olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Elmar Towers’da Mas Grup’un dünya standartlarında ürettiği GENiO serisi pompa ve basınçlandırma sistemleri, atık su pompaları, yangın sistemleri, genleşme tankları ve bu sistemlerin kontrol üniteleri ile aksesuarları kullanılmakta.

Trendler

Exit mobile version