Aktüatör

Anahtar aktüatör serisi yeni nesil anahtarlama sağlıyor

Yayın Tarihi:

on

2019 yılında kompakt combi aktüatör serisinin başarıyla piyasaya sürülmesinin ardından ABB, piyasadaki en geniş ürün serisini sunmak için portföyünü yeni Standart ve Profesyonel sürümleriyle daha da genişletti. Hem konut hem de ticari uygulamalarda daha fazla konfor ve çok yönlülük için yeni nesil anahtarlama sunma vizyonuna dayanarak ABB, KNX Anahtar Aktüatör portföyünü Standart ve Profesyonel serilerinde yaptığı güncellemelerle geliştirdi.

ABB’nin Akıllı Binalar Genel Müdürü Oliver Iltisberger şöyle dedi: “Temel önceliğimiz teknoloji çözümlerimizin müşterilerimizin işini kolaylaştırmasını sağlamak. Kullanıcı dostu olmaları gerekiyor, ancak daha da önemlisi, Smart Cities’ Mission to Zero girişimimize devam ederken enerji kullanımını da optimize etmeleri gerekiyor. Bu nedenle ürün serimizi, kapladığı alanın önemli olduğu konut kurulumları için Combi’den, piyasadaki en kapsamlı seçeneği sunmak için en son Standart ve Profesyonel sürümlerimize kadar üç farklı seçenek sunacak şekilde genişlettik.”

Yeni ABB i-bus® KNX Standart Anahtar Aktüatör serisi, günümüzün ticari projelerinde tüm standart anahtarlama gereksinimlerini karşılamak için en büyük ve evrensel olarak en çok kullanılan bileşen seçeneklerini sunuyor.

Müşteriler 2 ile 12 farklı çıkışlara kadar sahip geniş bir cihaz serisi ile, artık dağıtım panosundaki maliyetlerden daha fazla tasarruf sağlayan ve uygulamaları için mükemmel bir anahtar aktüatörüne sahip.

Bu 12 cihaz, modern binalarda kullanım için ideal ve tüm çıktılar için şablon sayfalar ve merkezi işlevler ile düşük maliyetli ve zamandan tasarruf sağlayan devreye alma özelliği sunuyor. Vida başlı terminaller kurulumu kolaylaştırıyor ve DIN-Rail montajı ve demontajı için hiçbir alete gerek yok. 

ABB i-bus®KNX Profesyonel Anahtar Aktüatörleri, yüksek anahtarlama kapasitesine ve geliştirilmiş enerji yönetimi işlevselliğine sahip cihazlar sunuyor ve ileri teknoloji uygulamalarda kullanım için ideal. Büyük ticari projeler için uygun olan seri, 20 A C-Load’a kadar yüksek ve kapasitif yüklerin güvenilir bir şekilde anahtarlanması için tasarlanmış sekiz anahtar aktüatörü içeriyor. 

ABB’nin müşterilerin enerji kullanımını optimize etmesine yardımcı olma taahhüdünü güçlendiren Profesyonel ürün yelpazesi, ölçüm, izleme, sayaç ve yönetim için dört gelişmiş yük ve tüketim kontrol fonksiyonuna sahip. Bu, enerji tüketimi ve en düşük seviyede kullanılabilirlik konusunda tam şeffaflık sağlıyor, böylece akışlar kullanılabilirlik, işlev veya konforda herhangi bir kayıp olmadan kontrol edilebiliyor.

Profesyonel anahtar aktüatörleri parametrelendirildiğinde kullanıcılar enerjiyi en verimli şekilde kullandıklarından emin olmak için farklı ayarları veya düzenleri programlayabiliyor. Örneğin, ışıklar gereksiz enerji kullanımını azaltmak ve nihayetinde daha yüksek tarifelerden kaçınmak için cihazlar gerekmediğinde kapatılabilir. Alternatif olarak kullanıcılar, şebekeden çekilen enerji miktarını azaltmak için akü tabanlı güç kullanırken belirli yükleri kapatabilir.

“Sürekli olarak, son kullanıcı deneyiminden ödün vermeden müşterilerin konforu ve çok yönlülüğü artırmalarına yardımcı olacak yollar arıyoruz. Anahtar aktüatörleri serimize yapılan bu son eklemelerle, artık her tür bina için tasarlanmış bir çözüm ile piyasadaki en geniş portföyü sunuyoruz. Daha da önemlisi, müşterilere binaların yalnızca gereken zamanda ve yerde enerji kullanmasını sağlamak için ihtiyaç duydukları araçları sağlıyoruz” diye ekledi Oliver Iltisberger. 

Trendler

Exit mobile version