Pompalar

Aktowers’ın tercihi Etna

Yayın Tarihi:

on

“Büyük Bir Uygarlık, Konforlu Bir Yaşam: Aktowers” sloganıyla Esenyurt’un en önemli projelerinden biri olarak inşa edilen Aktowers, şehrin içinde yükselen modern ve özgün mimarisiyle özel bir dünya. Toplam 1218 adet dairenin yer aldığı Aktowers projesi, şehrin içinde ama şehrin gürültü ve stresinden uzak bir yaşam alanı… Çevresinde İstanbul’un önemli marka değerlerinden alışveriş merkezleri, hastaneleri, okulları, sosyal faaliyet alanları, kültür ve spor merkezleriyle gelişen seçkin bir merkez.  

Proje kapsamında, ETN YE serisi TSEN12845+A2 normuna haiz yangın pompası, 1 adet 5PFKO serisi frekans kontrollü hidrofor sistemi, 102 adet EILR serisi inline kuru rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompaları kullanıldı.

Projede kullanılan EILR4 serisi inline kuru rotorlu sirkülasyon pompalarında; pompa giriş-çıkış, pompa gövdesi, fan (çark) döküm malzemeden olup, sızdırmazlık ise mekanik keçe (karbon-seramik) ile sağlanmaktadır. Estetik, ergonomik tasarıma sahip EILR4 serisi yeni nesil sirkülasyon pompalarında IE2 tercihen de IE3 motor kullanılmakta olup, talep edilmesi durumunda motor üzerine entegre frekans kontrol sürücülü versiyonu da mevcuttur.

Trendler

Exit mobile version