Genel

ADZ Nagano’nun yeni basınç vericileri, USB ile kolayca çalıştırılabiliyor

Yayın Tarihi:

on

Almanya’nın önde gelen endüstriyel sensör üreticisi ADZ Nagano tarafından kısa süre önce piyasaya sürülen yeni basınç vericileri, USB ile çalışan bir arayüze sahip. ADZ’nin dağıtım ortağı Variohm EuroSensor’dan yeni USB serisi, vakum ile 5.000 bara kadar kullanıcı tarafından seçilebilen basınç ölçüm aralıklarını kapsıyor. Müşteri ihtiyaçlarına göre ayarlanan parametrelere sahip geniş özellikleri, genel endüstriyel ve proses teknolojisi uygulamalarına yönelik. Genel sürücüler, ölçüm verilerinin basit komutlar kullanılarak veya ön uç geliştirme yazılımının parçası olarak işlemcilerde kaydedilmesine ve düzenlenmesine olanak tanıyor.

ADZ Nagano’nun kapsamlı SML Serisi endüstriyel basınç sensörlerini esas alan USB, tamamen sızdırmaz, paslanmaz çelik veya titanyumdan yapılmış IP65 koruma sınıfı muhafazalara sahip. Çok çeşitli proses bağlantıları mevcut ve ortamla temas halinde olan malzemeler uygulama ihtiyaçlarına göre paslanmaz çelik, titanyum, silikon, NBR veya PA66 ile imal ediliyorlar. USB-A konektörlü tek bir bağlantı kablosu da ürünle birlikte geliyor.

Genel özellikler, -40 °C … +125 °C’lik bir orta sıcaklık aralığını ve -20 °C … +85 °C arasında bir telafi edilmiş alan sıcaklığını kapsıyor ve oda sıcaklığında ±% 0,50 F.S’lik tipik toplam hata toleransı bulunuyor. Yüzde 10 ila 90 aralığındaki ortalama ölçüm süresi yanıtı 2 msn. Bu dayanıklı basınç sensörleri, 1000 g’lık DIN EN 60068 şok direncine, 20 g’lık titreşim direncine ve 50 g’lık bir şok yükü kapasitesine sahip.

Trendler

Exit mobile version