Pompalar

ABB ACQ580 su ve atık su sürücüleri, daha verimli akış sağlıyor

Yayın Tarihi:

on

ABB Ability™ izleme hizmetleriyle tam uyumlu ABB’nin ACQ580 serisi sürücüleri güvenilir su akışı sağlayarak çevresel hedeflerinizi yakalamanıza yardımcı olur. ABB ACQ580 Sürücü’ler, ıslak ve aşındırıcı ortamlarda dahi kesintisiz çalışma sağlayarak uzun vadeli dayanıklılık sunuyor.

Artan enerji maliyetleri ve sıkı çevresel düzenlemeler her gün su ve atık su tesislerini zorluyor. Su akışının güvenilir ve etkin bir şekilde yönetilmesi hem toplumun güvenliği, sağlığı için hem de işletme ve endüstrilerin işleri için oldukça önemli.

Suyun pompalanmasında sorun çıkması, planlanmamış aksamalara ve beklenmedik maliyetlere neden olabilir. Sızıntı yapan su boruları, ekonomik kayıplara neden olabilir ve hizmet sağlayıcıların saygınlığına zarar verebilir. Olası sorunları önceden bilmek, zamanında bakım ve onarım yapılmasını sağlar; bu da akıllı su işlemleri için oldukça önemlidir. ACQ580 aynı zamanda müşterilerin herhangi bir yerden sürücü durumu ve performansı hakkında gerçek zamanlı bilgi edinmesini sağlayan ABB Ability™ izleme hizmetleriyle de uyumludur.

IP55’e kadar koruma sınıfına sahip Sürücü’ler, manuel temizlik maliyetlerini ve aksama süresini azaltan dahili pompa temizleme özelliğiyle birlikte geliyor.

Yumuşak boru doldurma özelliği sızıntıları önlerken, pompa koruma özellikleri de pompalama sisteminin beklenen ömrünü artırıyor.

Buna ek olarak tankta yeterli su akışı sağlayan seviye kontrol özelliği de dahil olmak üzere enerji tasarrufuna yönelik birçok özellik, kullanıcıların su akışı esnasında maliyetleri azaltmalarını sağlayarak orta ila uzun vadede işlerini çok daha uygun maliyetli bir hale getiriyor.

ACQ580 serisi sürücüler, ABB’nin ortak sürücü mimarisi üzerine inşa edildiğinden sezgisel Hand-Off-Auto kontrol paneli ve PC araçları gibi ortak elemanların paylaşımıyla sürücülerin daha kullanıcı dostu bir hal almasını sağlıyor. Bu yaklaşım sayesinde başlangıç, devreye alma ve izleme aşamaları çok daha hızlı ve uyumlu bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bir ABB müşterisi ACQ580 serisi sürücüleri tanımlarken şunları söylüyor: “Önceki sürümler daha çok mühendislere yönelikti, fakat yeni sürücüler daha çok akıllı telefonlara benziyor; sadece takıp çalıştırmanız yeterli.”

Su ve atık su sürücüleri duvara monte, modül ve kabin seçenekleriyle, 0,75kW – 500 kW güç aralığında ve 380-480 V gerilim aralığında sunuluyor. Seri aynı zamanda mühendislik desteği, onarım ve proaktif servis planlarını kapsayan ABB yaşam döngüsü hizmet ürünleriyle beraber geliyor.

ACQ580 serisi sürücüler su ve atık su tesislerinde, tuz giderme tesislerinde, sulamada ve üretim süreçlerinde, proseslerinde su kullanan sanayilerde kullanılabilmektedir. ACQ580 serisi sürücülerin en temel özelliklerinden biri de pompa sisteminin güvenilirliğini artıran dahili pompa özelliğidir. Örneğin, akıllı çoklu pompa kontrol özelliği yedekli ve dengeli bir işletim süresi sağlarken, sensörsüz akış hesaplama özelliği de sayaç ihtiyacını ortadan kaldırarak tasarruf sağlar.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex); dijital endüstriler için kapsamlı sunumları olan öncü bir teknoloji lideridir.  130 yılı aşan inovasyon geleneği ile ABB; dünya çapında öncü ve müşteri odaklı dört iş koluyla bugün dijital endüstrilerin lideridir: Bunlar; ABB Ability dijital platformuyla birlikte desteklenen Elektrifikasyon; Endüstriyel Otomasyon; Hareket Sistemleri; ile Robotik ve İmalat Otomasyonu işletmeleridir.  ABB’nin piyasada öncü Güç Şebekeleri işletmesi 2020 yılında Hitachi’ye devredilecektir. ABB yaklaşık 147.000 çalışanı ile 100’ün üzerinde ülkede faaliyet göstermektedir. www.abb.com.tr

Trendler

Exit mobile version