Etkinlikler

2017’de çevre teknolojileri yatırımı planlayanların adresi yine REW İstanbul

Yayın Tarihi:

on

İFO Fuarcılık tarafından 16-19 Mart 2017 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan REW İstanbul, 2017 yılında çevre yatırımı planlayan belediyeler, organize sanayi bölgeleri, sanayiciler ve KOBİ’ler için tüm yenilikleri bir arada sunacak.

Fuar, 12 yıldır olduğu gibi yine çevre konusunda teknoloji üreten firmalar ile bu alanda alternatif çözüm arayışında olan sanayicileri ve kamu kurumlarını bir araya getirecek. Avrasya’nın lider çevre teknolojileri buluşması REW İstanbul’da, katı atıktan biyogaza, atık yönetiminden geri dönüşüme, atık toplamadan kimyasal arıtıma, su ve atık sudan yeşil enerjiye kadar bu alandaki tüm içerikler, bir arada sergilenecek.

 

“Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” başlıkları altında düzenlenen ve 27 ülkeden 350 firmanın katılımıyla 13. kez kapılarını açacak olan REW İstanbul; başta çevre konusunda sorumluluğu bulunan belediyeler olmak üzere, bünyesindeki firmaların üretimlerinden kaynaklı atıklarını uygun biçimde bertaraf etmekle yükümlü organize sanayi bölgeleri ile sanayiciler için ihtiyaç duyacakları tüm çevre teknolojilerini yine çatısı altında buluşturacak.

 

Yurt içi ve yurt dışından 12 bin profesyonel REW İstanbul’u ziyaret edecek!

 

Bir fuardan beklenenden çok daha fazlasını sunan REW İstanbul, aralarında Belediye ve Bakanlık temsilcileri ile sanayiciler, girişimciler, yatırımcılar, tedarikçi firmalar ve akademisyenlerin de olduğu yurt içi ve yurt dışından 12 bin profesyoneli ağırlamaya hazırlanıyor. Nitelikli katılımcı ve ziyaretçi profili ile yine sektörel ticaretin merkezi olacak REW İstanbul 2017, düzenlenecek konferanslarla da çevre gündemlerini fuara taşıyacak.

Son iki yılda olduğu gibi yine İSG Avrasya 3. İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek

Trendler

Exit mobile version