Etkinlikler

Grundfos bayi ve servisleriyle buluştu

Yayın Tarihi:

on

Pompa sistemlerine yönelik güvenilir çözümleriyle sektörün lider firmalarından olan Grundfos, 11-13 Aralık 2013 tarihlerinde Antalya Calista Luxury Hotel’de bayi ve servisleriyle bir araya geldi. Grundfos çalışanları, bayileri ve servis ortakları hem geride bıraktığımız yılın değerlendirmesini yaptılar hem de 2014 hedeflerini konuştular. Ayrıca, keyifli sohbetler ve sürprizlerle de seneyi güzel bir şekilde noktaladılar.

11 Aralık günü otele giriş yapan katılımcılar akşam yemeğinde buluşup yoğun toplantı programı öncesi dinlenme fırsatı buldular. Ertesi gün sabahın erken saatlerinde Grundfos Genel Müdürü Can Seyhan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, satış direktörleri Ali Rıza Dağlıoğlu ve Derya Çuha’nın 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 yılı hedeflerini de konu alan sunumlarıyla devam etti. Grundfos yönetim ekibinden Can Akdağ, Çağlar Şakaklı, Emrah Şimşek, Nilgün Atıcı ve Özgür Artak’ın “Mükemmel Ortaklık ve Müşteri Odaklılık” temalı sunumları katılımcılar tarafından dikkatle dinlendi.

Öğleden sonra aynı saatlerde ve ayrı salonlarda olmak üzere satış ve servis toplantıları devam etti. Pazarlama Müdürü Çağlar Şakaklı’nın “Pazarlama ve Satış Mükemmeliyeti” konulu sunumunu, Bina Hizmetleri ve Su Hizmetleri Segment Müdürleri Murat Emir ve Serkan Kılıç, Dozaj ve Dezenfeksiyon Satış Yöneticisi Ahmet İnan ve Endüstri Bölümü Satış Uzmanı Can İleri’nin yaptığı teknik bilgi içerikli sunumlar takip etti. Diğer salonda Can Seyhan’ın açılış konuşmasını yaptığı servis toplantısı ise Emrah Şimşek’in 2014 servis organizasyonu hedeflerini anlattığı sunumla devam etti ve yetkili servis sunumlarıyla noktalandı.

Akşam saatlerinde ana salonda yeniden bir araya gelen misafirler gala yemeği ve 2013 yılı başarı ödül törenine katıldılar. Keyifli bir yemeğin ardından gece, Ali Poyrazoğlu’nun iş dünyası hakkındaki eğlenceli ve eğitici şovuyla noktalandı. 13 Aralık günü kahvaltının ardından otelden çıkış yapan misafirler ve Grundfos çalışanları, toplantının geçtiğimiz senelerdeki gibi yine oldukça verimli geçtiğini ve keyifli bir 2013 hatırası olduğunu belirttiler.

Trendler

Exit mobile version